WINTERJASSEN VOOR QUIET

WINTERJASSEN VOOR QUIET

Winterjassen voor kinderen in gezinnen in armoede. Dat was het doel van de PubQuiz 2022 die Fifty-One ‘s-Hertogenbosch op zaterdag 8 oktober voor het zevende achtereenvolgende jaar organiseerde. De opbrengst ging ditmaal voor de volle 100% naar de Stichting QUIET ‘s-Hertogenbosch, die voor de winterjassen zal gaan zorgen.


De winterjassen geven niet alleen aan de kinderen een warm gevoel, maar bezorgden dit gevoel deze zaterdagavond al bij de deelnemers aan de PubQuiz. De kwis werd dit jaar geleid door Jetty Eugster en Leo Sedee, die zagen dat het enthousiasme aangroeide naarmate de avond vorderde. De vragen en antwoorden stelden de deelnemers soms zwaar op de proef maar na diep nadenken en veel teamoverleg kwamen veel goede antwoorden binnen en bleek dat alle teams sterk aan elkaar gewaagd waren. De winnaar moest zelfs met een finishfoto, een barragevraag, worden vastgesteld aangezien The Olm Street Boys, Les Quizerables en de Toepboeren gelijk waren geëindigd.

Na een enerverende en zeer gezellige avond konden de Toepboeren, die aan het langste eind hadden getrokken, hun prijs in ontvangst nemen. Maar de grote winnaar was natuurlijk Quiet 's-Hertogenbosch. PubQuiz-voorzitter, en presentator, Leo Sedee kon dan ook een cheque van € 1.650 aan Tessa van Berkel van Quiet aanbieden, waarmee Quiet gezinnen in armoede kan ondersteunen met winterjassen voor hun kinderen.