FIFTY-ONE PUBQUIZ 2022

FIFTY-ONE PUBQUIZ 2022

HET IS WEER ZOVER!
Op ZATERDAG 8 OKTOBER a.s. houdt Fifty-One ‘s-Hertogenbosch de traditionele PubQuiz.

WEER IN DE PUB. Voor de 7e maal zal met een amusante, leerzame en plezierige avond een goed doel worden ondersteund. Na een jaar volledig on-line (2020) en een jaar hybride met zowel pub als on-line (2021) houden we de Fifty-One PubQuiz nu weer volledig in ‘de pub’ met een bruin-café gemoedelijkheid.

100% INSCHRIJFGELD NAAR GOED DOEL. De inschrijfkosten per team bedragen ook dit jaar € 100,- en omdat Fifty-One de kosten op zich neemt gaat het inschrijfgeld voor de volle 100% naar de Stichting QUIET ‘s-Hertogenbosch, die gezinnen in armoede ondersteunt. De PubQuiz opbrengst maakt het mogelijk dat deze gezinnen hun kinderen van goede winterjassen kunnen voorzien. Winterjassen die zonder twijfel ook alle PubQuiz deelnemers een warm gevoel zullen geven!

TACHTIG VRAGEN. De quiz bestaat uit 8 ronden van 10 vragen. Deze vragen gaan over uiteenlopende onderwerpen die variëren van het menselijk lichaam tot eten en drinken en van reclame-slogans tot muziek en film.

 

 

DE PRESENTATOREN. De PubQuiz wordt wederom op levendige wijze gepresenteerd door de voormalige Bossche wethouders Jetty Eugster en Bart Eigeman, beiden nauw betrokken bij tal van sociaal-maatschappelijke initiatieven in stad en regio.

TEAM SAMENSTELLING. De teams kunnen uit maximaal 5 leden bestaan. De ervaring leert dat een qua kennis gemengd team de beste kansen op de eindoverwinning en de eer heeft (tip: stuur het promo-filmpje door aan getalenteerde vrienden). Voor de beantwoording van de vragen maken we gebruik van een online formulier. Hiervoor heeft ieder team één smartphone of tablet nodig.

INSCHRIJVEN KAN NU AL. U kunt uw team inschrijven voor de PubQuiz door op de inschrijf-button te klikken. Na aanmelding ontvangt de contactpersoon van het team een bevestiging, een tikkie voor de betaling van het inschrijfgeld en informatie over het vervolg.

TOT ZIENS OP 8 OKTOBER. De Pub voor de quiz is Café-Zaal Overberg in Sint-Michielsgestel (Sint Michielstraat 2). Op de avond van de PubQuiz kunnen teams vanaf 19:00 uur binnenlopen en om 19:45 uur beginnen we met een aantal ‘warmdraai’ vragen. De officiële start is om 20:00 uur en rond 22:00 uur zal de winnaar bekend zijn en kan het totale inschrijfgeld, met een ‘warm winterjas’-gevoel van de deelnemers, aan de stichting Quiet worden overhandigd.

 

Zie ook: Enerverende Fifty-One PubQuiz 2021

 

Hieronder de ‘boomer’ versie van de PubQuiz promo.