Bestuurswissel 2023

Bestuurswissel 2023

Het bestuur van Fifty-One ‘s-Hertogenbosch is vernieuwd. Na 3 bestuursjaren vonden voorzitter Nico Croon en protocolchef Martin Beljaars het tijd om het stokje door te geven. Secretaris Theo op ‘t Hof en penningmeester Edmond Logger zorgen voor de continuiteit.

De laatste bijeenkomst van 2022, woensdag 21 december, stond in het teken van het uitwisselen van kerstgedachten, maar uiteraard werd er ruimte gemaakt voor de wisseling.

De vertrekkende voorzitter Nico Croon memoreerde dat zijn aantreden samenviel met het uitbreken van de corona pandemie. Ondanks deze moeilijke tijd waarin we geen fysieke ontmoetingen kenden slaagden we er in om onze contacten en voordrachten (online) voort te zetten. Nico prees daarbij de rol van protocolchef Martin Beljaars als belangrijke stuwende kracht. Ook Martin keek terug op drie enerverende jaren.

Daarna werden de versierselen overgedragen die behoren bij de beide functies. De nieuwe voorzitter en protocolchef dankten hun voorgangers voor hun inzet van de afgelopen jaren en boden hen een afscheidskado aan ter herinnering. De scheidend voorzitter ontving een lamp, de scheidend protocolchef een fors uitgevoerde vergaderhamer.